AGENCIJA GALEB ZR

TC "Mala Varoš", Žitni trg
23000 Zrenjanin
Tel: 023/ 580-400
Mob: 064/ 137-37-43; 069/ 137-3743
oglasitenekretninu Registrovani pod
registracionim brojem 565
u registru posrednika
za prodaju ili zakup
nepokretnosti

PREDNOSTI KUPOVINE NEKRETNINE PREKO AGENCIJE GALEB NEKRETNINE

Najbitnija prednost trgovanjem nekretninama posredstvom agencije jeste ta da uštedite puno vremena, koje Vam niko ne moze nadoknaditi.
Pre posete nekoj agenciji, veoma korisno bi bilo da se raspitate o utiscima (internet, prijatelji koji su već kupovali stan,direktno kod nas ili bilo kojim drugim načinom informisanja).


U interesu agencije je da Vi budete zadovoljni kupovinom nepokretnosti i uopšte saradnjom, jer Vaše zadovoljstvo predstavlja jaku preporuku za našu agenciju, i vaša pozitivna iskustva grade osnov za sve buduće saradnje.
Agencija Galeb nekretnine u sklopu svojih usluga za Vas nalazi odgovarajuću nekretninu,vrši proveru nekretnine koja bi bila predmet kupoprodaje, povezuje Vas sa prodavcem, obebeđuje predugovor, ugovor, predaje poreskoj upravi potrebne obrasce i dokumentaciju radi obračuna poreza na Apsolutna prava I omogućava Vam da u najkraćem mogućem roku dođete do željene nekretnine tj. da postanete vlasnik iste uz minimalan utrošak vremena, stresa i novca.

Na žalost, mnogi ljudi imaju pogrešno mišljenje o agencijama za promet nekretnina koje je uglavnom prouzrokovano nedovoljnom  informisanošću o samom poslovanju agencije, pokušajem da „uštede“ nekoliko stotina evra, a da, pri tome, ne shvataju da je sve to nosi veliku dozu rizika i da, kada svedu konačan račun, ispostavi se da uštede uopšte i nije bilo, šta više, potroše mnogo veći iznos novca na advokate , provere i overe, koje bi u agenciji dobili u sklopu agencijske provizije. Ne dozvolite da Vas iko obmanjuje, agencijska provizija je kod nas fiksna i iznosi 3% u našoj poslovnici u Novom Sadu koju plaća kupac dok je u Zrenjaninu taj procent  od 3% podeljen, tako da bi obaveza prodavca i kupca bila indentična tj. 1,5% za svakoga. Procent se obračunava na postignutu kupoprodajnu cenu.

Iskoristite prednosti koje Vam pruža naš sajt – pretraživač:
Unesite osnovne podatke u upitnik koji se nalazi u gorenjem desnom delu naslovne strane sajta i računar će Vam sam izbaciti celokupan izbor po zadatim kriterijumima –parametrima. Nakon što nas kontaktirate , u najkraćem roku pozvaće vas naši agenti koji su zaduženi za nepokretnosti koje ste izdvojili i dogovoriti se sa Vama o terminima gledanja. Možete nas jednostavno pozvati  putem naših kontakt telefona i mi ćemo Vam pomoći u pravljenju adekvatne ponude.

Pretraga nekretnina

Raspon cena

Specijalno

Kuća , Centar - Zrenjanin, Zrenjanin

Centar - Zrenjanin
134 m2 - 45.000 €

Lokal , Centar - Zrenjanin (Žitni Trg), Zrenjanin
Kuća , Centar - Zrenjanin, Zrenjanin

Centar - Zrenjanin
264 m2 - 39.000 €

Ponuda na E-mail   •   Knjiga utisaka   •   O nama   •   Zaposleni   •    Kontakt